divendres, 30 de gener del 2015

Curs 1987-1988




1987 10 02 Sant Francesc Remullat...
Va ser una de les poques festes de Sant Francesc passades per aigua...No es van poder fer la majoria d'activitats i actes previstos per la meteorologia. Tot i així vam viure la jornada amb l'esperit alegre i de germanor de Sant Francesc.




Imatges completes aquí:
https://goo.gl/photos/MJGmBJAmEh5syGxb8

Podeu identificar aquest alumnes? Desembre de 1987


D'unes convivències a 6è egb queda aquesta foto amb en Francesc Leiva i Maria Monells, professors,...era pel febrer de 1988


1988 8è curs d'egb 
Visita Museu de la Ciència.







reportatge complet: 8è egb Museu Ciència

4 comentaris:

  1. A la foto de grup al pati el tercer agenollat per l'esquerra i al davant és Domínguez, darrera David Peláez i més al darrera i ha un Burgos...Em podeu ajudar a completar noms? Merci!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Angel. Jo sóc el Salva Ayllón Esteve al darrera del tot. També hi ha efectivament en Raül Burgos. El noi agenollat va marxar a França veig molt amagat el Cristian (no recordo cognom) i es veu un tros de lacara d'un dels germans Masip.
      Aprofito per donar-te les gràcies per la feina de publicar les fotos etc. Una abraçada i records a la Maria.

      Elimina
  2. En la foto a identificar alumnos, con estuche pelican rosa rn la mano, gafas de pasta a la izquierda es IsRael Lozano. Un poco mas a su derecha con jersey azul y haciendo la "v" de victoria a dos manoa es Joaquín Gallego, "quini"

    ResponElimina